Om

Vi hänger vackra bilder på ditt kontor, korridor, väntrum, matsal, personalrum, var som helst i flera olika storlekar. Bilderna är våra egna med snygg träram, syrafri passepartout och glas. För att underlätta för dig så jobbar vi för en helhetslösning, välj fritt bland våra bilder, eller låt oss välja åt er, så ser vi till att de monteras och hängs upp hos er, allt ingår i priset. Vet ni om ett motiv i er närhet som ni gärna vill ha inramat på väggen så fotograferar vi det, utan extra kostnad. Vi kommer gärna ut till er och berättar om hur vi kan bidra till en bättre arbetsmiljö på just er arbetsplats. Skriv till oss på kontaktsidan så återkommer vi snarast med förslag om en tid för möte.

Erland Leide


Är aktiv i två olika fotoklubbar: Helsingborgs Fotoklubb och PhotoNatura. Den sistnämnda en exklusiv skara av mycket duktiga fotografer med fokus på natur. Har medverkat i flera böcker och utställningar samt deltagit framgångsrikt i åtskilliga tävlingar.

Fritidsintresset för naturliv och fotografering fungerar som en viktig kraftkälla och inspiration för att utforska nya platser, miljöer och arter med hjälp av kameran. Bor och arbetar i Skottland sedan 2016. Resor i arbetet kombinerat med fritid har gett möjligheten att finna nya fantastiska områden att upptäcka.


Inge Johnsson


Har lång erfarenhet av fotografering med många år i Helsingborgs Fotoklubb som kursledare. Har haft stor framgång med sina bilder inom klubben, Årets fotograf flera gånger och senast 2014 Årets porträtt och 2012 Årets bild. Reser mycket för att kunna fotografera olika kulturer, men det som inspirerar mest är den norska och svenska naturen. Har även deltagit i fotoutställningar så som Elmiamässan i Jönköping, Vårgårda naturfotofestival, Scandinavian Photo och senast på Galleri Kontrast i Stockholm via Fotosidan Master 2016.


Tom Landgren


Fotograferar det mesta men brinner mest för gatufoto och dokumentärt fotografi, gärna monokromt. Medlem i Helsingborgs Fotoklubb sedan 2006 och verksam som ordförande mellan 2011 – 2016. Tävlar gärna med sina bilder och haft framgång som Årets fotograf 2012, Årets bild 2013 och 2014.  Förutom ordinarie arbete frilansar han som bröllops- och porträttfotograf sedan 2015 under namnet Photo87.